Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vzob/public_html/baza.php on line 2

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/vzob/public_html/baza.php on line 2
Novosti

PO TREĆI PUT ZA REDOM KUP HVZ- U BEDEKOVČINU

U organizaciji DVD-a Kladare, a pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije, u Kladarama je danas održan „II. Memorijal Jurice Botkovića“, IV. kolo IV  Kupa Hrvatske vatrogasne zajednice za mladež. Po sparnom i teškom vremenu za natjecanje u kategoriji mladež muška nastupila je 21 natjecateljska ekipa, a u kategoriji mladež ženska jedanaest natjecateljskih vrsta.

Domaćin se potrudio, koliko je to bilo  moguće, da osigura dobre uvjete za natjecanje, a naravno jednake za sve (ovdje prvi put na kupu na jednoj stazi nastupaju muške a na drugoj ženske ekipe). Na žalost oprema nije bila najbolja, ali čestitke domaćinima na organizaciji, pridržavanju satnice,srdačnosti, trudu  i ostalom. 

U kategoriji muške mladeži nastupili smo olimpijci bez Antonia Boseca -Totija ( koji je bio s nama ali povrijeđen ), kojeg je uspješno zamjenio njegov brat Ivan.-

Unatoč tome što smo si dali dvotjednu pauzu od treniranja poslije olimpijade, a neki i tri tjedna, osvojili smo u kategoriji mladež muški prvo mjesto. Sa vremenom vježbe ne možemo biti baš zadovoljni , ali štafeta odlična, za ovu stazu.

Djevojke iako nisu trenirale nego dva puta prošli tjedan i nekompletne, Mateja i Josipa samo jednom i odlične druge, samo radi razlike u godinama, a da nije Monika pala na štafeti i da je Mateja trenirala tko zna kako bi bilo. No cure će pokazati koliko vrijede u Čakovcu. Od zagorskih ekipa nastupila je  još ekipa Krapinskih Toplica u kategoriji ženske mladeži i osvojila odlićno treće mjesto.

Nisam zbrajao ukupne rezultate iz četiri kola, ali mislim , da smo osvajanjem ovih bodova, osigurali ukupnu pobjedu u IV KUP natjecanju Hrvatske vatrogasne zajednice za 2013 godinnu i to treći put za redom kolo prije kraja. Sada nam slijedi odmor Kamp Fažana od 26.08. do 02.09. 2013. a onda se onaj tjedan pokušati pripremiti za Čakovec i uspješno završiti još jednu natjecateljsku sezonu. 

 

Slike i tekst Željko Odak

ANKETA

....................
BROJAČ POSJETA
Sveukupno posjeta:23497
Posjeta danas:0
Posjeta jučer:0